SRCHA

Swedish Reined Cow Horse Association

SRCHA Youth

Som Youth medlem kommer du att kunna kontaktas direkt av Eva Nilsson som är ungdomsansvarig i föreningen sedan 2018. Eva arbetar för och med er ungdomar. Eva jobbar utanför styrelsen men har en tät kontakt och förankring med oss.

Du når Eva via FB sidan SRCHA Youth och via epost till [email protected] 

Har du själv en idé, tveka inte att ta kontakt, du varmt välkommen! 

Sommarläger på Axevalla 22 - 24 juli 2019

med Robert Lagergren och Joakim Pettersson

Hej allihop😄 (181007)

Tack för en fantastisk säsong 😄 Det har varit så roligt att se utvecklingen i alla er ungdomar. Några av er tog steget och var med och tävlade cowhorse för första gången på Peo Memorial och andra har börjat förbättra sina score både på rein- och kodelen. Ni som inte har provat på att tävla än har gjort stora framsteg på bara de två eller fyra dagarna vi har haft träningar.

Ett stort tack till våra ungdomars största sponsorer - föräldrarna! Utan er hjälp hade det inte varit möjligt att genomföra träningarna så smidigt. Årets tränare, Urban Gullberg och Joakim Pettersson, har ställt upp och tränat och stöttat ert till 100%. Ett stort tack till er båda!

Nu ser vi fram emot nästa säsong. Vi kommer att börja med en upptaktsträff utan hästar i februari. Efter Bodaborg i våras tyckte många av er att vi skulle göra något med en övernattning. Skicka gärna förslag på aktiviteter så kollar jag upp möjligheterna.

Nästa års träningar kommer att ha ungefär samma upplägg som i år. Jag tillsammans med styrelsen ska utvärdera detta året och jobba på nästa års koncept. Alla idéer är välkomna!

Tack Gert Andersson - Foto på beställning för din sponsring av det fina collaget på våra tävlande ungdomar😄

Eva/ Ungdomsansvarig i SRCHA 

Väkomna till årets andra ungdomsträff till häst 22-24 juli 2018

Vi kommer denna gång att vara hos Joakim Pettersson på Jip Quarter & Performance horses utanför Falköping.

Ni kommer att få rida två pass om dagen söndag och tisdag. Vi börjar med ett pass reinwork där ni får jobba på er egen nivå med reiningmanövrar och teknik inför arbetet med flagga och kor. Nästa pass blir ett flaggpass och sedan blir det kossepass. På måndagen åker vi till Skara Sommarland. På eftermiddagen när vi kommer tillbaka är det medlemsträff för alla SRCHAs medlemmar och ni ungdomar ska hålla i några aktiviteter med de vuxna.

Pris: 1500:- plus inträde och mat på Skara Sommarland som betalas var och en för sig på plats. Mat och boende för ryttaren samt box till hästen ingår övriga tider. Mer info hittar du här på FB-evenemanget

Anmälan till Eva Nilsson via sms 0722005966 eller mail till [email protected]. Anmälan är bindande och medlemskap i SRCHA är ett krav.

Har ni några frågor så hör gärna av er via mail eller telefon. Välkomna!

Välkomna till årets första ridna ungdomsträff den 9-10 juni 2018

Vi kommer att vara hos Urban och Ulrika Gullberg på Gallant Creek Ranch. Det blir två dagar med ko-träning, reinwork och teori. Pris: 1500:- inklusive mat och logi för ryttaren och rephage till hästen. Föräldrar kan beställa mat men logi får man ordna själv. Finns möjlighet att ta med egen husvagn, lastbil, tält etc.

Anmälan till Eva Nilsson via sms 0722005966 eller mail till [email protected]. Anmälan är bindande och medlemskap i SRCHA är ett krav.

Har ni några frågor så hör gärna av er via mail eller telefon. Välkomna!

Inbjudan till SRCHA ungdomsträff på Boda Borg i Karlskoga den 14/4 2018

En dag full med äventyr och skratt där föräldrar och ungdomar träffas och har kul tillsammans, samtidigt som vi diskuterar hur vi vill ha vårt första år med vår ungdomssatsning. Mitt mål är att alla våra ungdomar ska lära känna varandra och ha roligt tillsammans, samtidigt som vi tränar och tävlar våra hästar. Alla nivåer på häst och ryttare är välkomna, man behöver inte tävla! Det enda kravet vi har är ett medlemskap i SRCHA. 

Hälsningar Eva Nilsson